~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marți, 9 februarie 2010

Adevarul despre moartea lui Toni Tecuceanu

Familia lui Toni Tecuceanu a primit, la 31 de zile dupa decesul acestuia, dosarul medical al actorului. In dosar se mentioneaza faptul ca Toni Tecuceanu a contractat, in spital, bacteria acinetobacter, un germen intalnit in aparatele de ventilatie de la Terapie Intensiva. Initial, se anuntase ca actorul a murit, la Institutul 'Matei Bals', in urma unor complicatii la plamani, dupa ce a contractat virusul A/H1N1, el prezentandu-se la doctor a treia zi de la infectare.
'Urmeaza sa ma vad cu un avocat. Apoi voi sti daca merg sau nu mai departe', a declarat Paul Tecuceanu, fratele actorului.
 (Sursa : www.newz.ro)

Niciun comentariu: