~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sâmbătă, 26 februarie 2011

"YETI'' DE ROMANIA

Un om care de 27 de ani traieste ca un pustnic in padure si care te uimeste cu sinceritatea, claritatea, curatenia gandurilor, si mai ales cu o exprimare plina de elocinta, pe care multi oamenii cu pregatire nu o pot avea. Un pustnic al padurii, scump la vedere, dar pe care vazandu-l si ascultandu-l incepi sa-ti pui intrebarea : Oare cine este pustnic cu adevarat el sau noi care pe zi ce trece traim din ce in ce mai singuri, unii printre altii ? Asadar vizionati acest reportaj documentar si va promit ca nu o sa regeretati timpul cheltuit. Marii potentati ai vremurilor noastre ar avea multe de invatat din spusele acestui om simplu, asta daca i-ar duce mintea si la asa ceva nu numai la ce tehnici de furat banii publici sa mai foloseasca. Felicitari realizatorilor acestui cine-verite si postului de televiziune SOMES TV care l-a difuzat.
P.S.
Daca s-ar infiinta Ministerul Bunului Simt si al Modestiei, l-as numi fara sa ezit pe acest om,  in functia de ministru.

Un comentariu:

Anonim spunea...

mda, ceva tot lipseste.....