~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 30 aprilie 2010

Iată cum se circulă...

... în frumoasa noastră capitală, mai precis chiar prin centrul ei şi chiar pe sub nasul poliţiştilor, şi anume cu duba încarcată  la greu cu lemnărie, si fară măcar semnalizarea corespunzătoare a gabaritului depăşit. Ce dacă nu o observi şi te înfigi cu maşina în lemne ?  Îmi pare rău să spun asta dar observ pe zi ce trece că Bucureştiul a devenit capitala nesimţirii la volan. Zilnic traversez capitala în lung şi în lat şi nu este zi de la D-zeu să nu văd vreo zece nesimţiţi de şoferi care conduc cum vor muşchii lor, care sunt adevărate pericole pe şosea şi care ar merita să li se taie permisul de conducere cu foarfeca şi să nu il mai primească niciodata.
Atentie mare la nesimţiţii din trafic si...Să circulaţi bine !
(foto:Zig-Zag)

Un comentariu:

Unknown spunea...

Ooooo, domnule dragă, dar grinzile alea de lemn sunt totuşi vizibile faţă de barele metalice, mult mai periculoase pentru că se confundă cu asfatul pe care rulează maşina.