~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

luni, 26 aprilie 2010

La ultima...

...plimbare in parc de sambata dupa amiaza ne-am facut noi prieteni si anume pe Tprio (nume grecesc care in traducere ar insemna ceva de genul bestia). Un caine frumos si masiv in varsta de 9 ani si care nici pe departe nu este o bestie, asa cum ii este numele ci un caine bland si cuminte, care la invitatia noastra de a sta putin cu noi, s-a asezat foarte frumos pe banca langa noi si a acceptat cu placere mangaierile noastre. Sa nu uit de celalat caine, un catel de talie mica al carui nume din pacate nu l-am retinut de la stapan si care este preietenul si colegul de apartament al "Bestiei". Iata si niste poze cu cei doi. Simpatici nu-i asa ?

Un comentariu:

abbilbal spunea...

Bună vreme măi vecine. Ăla mic e chiar haios cum stă el cu spatele şi capul întors pe jumătate spre cel mare, de i se vede numai "barba" sau ce-o fi având el la bot.