~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marți, 6 aprilie 2010

A doua zi de Paşti...

...mi-am suit sotia si copilul in masina si cu toate ca vremea nu era deloc promitatoare am plecat spre un loc din afara Bucurestiului, la manastirea Samurcasesti care se afla in comuna Ciorogarla. O minunata idee pentru ca am vizitat si ne-am inchinat la o manastire de o rara frumusete. Manastirea Samurcasesti este de altfel singura manastire din tara care are trei altare umul mai frumos ca altul. Povestea acestei manastiri de maici o gasiti >aici< si merita sa o cititi. La manastire gasiti delicioase dulciuri facute de maicute si deasemenea un atelier lucrativ unde puteti comanda la preturi rezonabile produse de mobilier din lemn confectionate  de maicute. Va recomand din inima sa vizitati aceasta manastire deosebit de frumoasa si de ingrijita.

Un comentariu:

abbilbal spunea...

Mănăstire frumoasă, deşi sunt convins că nu o voi vedea în realitate. Este prea peste mână pentru mine, aşa că mă mulţumesc cu fotografiile. Mulţumesc.

Îţi doresc o seară bună. Serbus mă dragă.