~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

joi, 22 aprilie 2010

Ofera un cadou PĂMÂNTULUI...

de ziua lui. Astazi 22 aprilie se sarbatoreste in intreaga lume Ziua PAMANTULUI zi in care ar trebui sa-i oferim fiecare dintre noi ceva in dar. Putem sa ii facem cadou de pilda o zi fara :
- fara autoturism 
- fara consumuri de energie nejustificate
- fara sa folosim imprimanta si hartia aferenta
- poate cumparam un pomisor si il sadim undeva...
Va las si pe voi sa gasiti si alte idei pentru cadoul de ziua Pamantului. Merita cu prisosinta un cadou frumos din partea noastra pentru bunatatile lui din care ne infruptam, pentru frumusetea lui de neegalat zic eu oriunde in univers, pentru toleranta lui de a ne accepta pe noi cei care il ranim de moarte zilnic cu o tenacitate demna de scopuri mult mai nobile.
La Multi Ani Terra ! Te vom iubi si te vom ocroti mereu !
(foto : www.condo.ro)

Niciun comentariu: