~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 10 martie 2010

134 de ani de la primul ALO...

Se implinesc astazi 134 de ani de la primul apel telefonic intre 2 corespondenti. Alexander Graham Bell a făcut cu succes primul apel telefonic catre asistentul lui care se afla intr-o alta incapere, spunând  : "Domnule Watson, vino aici, am nevoie de tine". S-a pus atunci piatra de temelie a unei noi si prospere industrii  cea a telecomunicatiilor. La ce nivel s-a ajuns in ziua de azi se poate observa usor. Comunicatiile si tot ce inseamna ele sunt acum indispensabile omenirii, practic nu mai putem concepe viata si activitatea de zi cu zi fara telefon, internet, etc. Asa ca astazi de ziua primului apel telefonic putem spune cu totii : Thank you mr. BELL ! 
(Foto : google.com)

2 comentarii:

Unknown spunea...

Da, să mulţumim domnului Bell, numai că parcă am uitat să mai mulţumim, considerând că tot ce primin vine de la sine.

Şi când eram copil cât mă mai jucam de-a telefonul făcut dintr-o cutie de box (cremă de ghete)cu capacele găurite aproximativ în centru,prin care trecam un drot (sârmă) subţire cât mai lung, pentru a nu ne auzi direct, la care vorbeam şi ascultam alternativ ore în şir. Şi vocea ni se transmitea, neamplificată, prin acel fir metalic.

QUILTONLINE spunea...

Ai un PREMIU pe blog-ul meu.