~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

luni, 29 martie 2010

Multumesc Domnule Primar General...

...al Bucurestilor pentru "grija" deosebita acordata soferilor prin instalarea acestui indicator de circulatie foarte "util" dealtfel. Si eu ca si multe zeci de mii de soferi ne-am saturat sa injuram zilnic aceste bulevarde pietruite, asa zis istorice care ne pun nervii si suspensiile masinilor la grea incercare mai ales acum dupa o iarna grea. Doctore, te rog fa ceva cu aceste drumuri istorice si transforma-le din "isterice" in drumuri normale pentru circulat, ca de promisiuni, indicatii si indicatoare de circulatie sfidatoare suntem satui deja. Cu sageti succesive este marcata o portiune in care gropile sunt mai rau ca la "tzaranoaia" si nimeni nu face nimic  pentru a le acoperi macar temporar, pana la mult promisele lucrari de reabilitare.
UpDate ; ...oricum indicatorul trebuie  redesenat, caci nu e vorba de "cocoase" ci de gropi, :-) si sa vedeti ce "mishteaux" este de cei care circula noaptea in zona si nu stiu cu ce fel de drum au de-a face... :-((( .
(Pentru conformitate este vorba de bulevardele Aviatorilor si Constantin Prezan.)

Un comentariu:

Unknown spunea...

SDă ai parte de Paşti liniştite pe care să le petreci în tihnă şi pace în familie, alături de cei dragi.