~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

luni, 1 martie 2010

In vizita la Breaza

Azi a fost vreme inchisa dar fara precipitatii, lucru bun pentru mini-excursia pe care am facut-o impreuna cu sotia la casa de la Breaza a bunilor nostri prieteni Radu si Ortansa. De fiecare data cand merg acolo sunt nerebdator sa  privesc de pe terasa din spatele casei lor, peisajul superb ce se ofera ochilor (vezi foto antet). Sotia a primit cadou o lucrare facuta cu migala de Ortansa ; un Quilt foarte frumos si interesant pe care il postez mai jos cu invitatia de va distra identificand : cate si ce fel de animale sunt reprezentate in lucrare. Trebuie sa va spun ca Ortansa este o foarte talentata si priceputa realizatoare de Quit-uri si Patchwork-uri. Puteti vedea mai multe >>>aici<<< despre deosebitele lucrari facute de ea, fiecare lucrare fiind nu numai o opera de arta dar si un unicat.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Sunt foarte frumoase lucrările doamnei Ortansa. Să-i dea Dumnezeu sănătate pentru a mai putea executa şi altele şi domniei tale pentru a mai putea face şi alte fotogrofii şi doamnei domniei tale pentru a te mai putea însoţi să nu-ţi fie urât la drum.

Noapte bună.