~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 19 martie 2010

Cand bucatarii se amuza...

...facand sandwich-urile delicios de... frumoase. Puteti incerca si dumneavoastra cateva modele acasa pentru placerea si amuzamentul familiei. Pofta Buna !
(sursa foto : net-mail)

Un comentariu:

abbilbal spunea...

În tinereţea ei, mama a făcut o şcoală de gospodărie la Blaj. Prin anul 1940 acolo a fost o convocare a unui grup de ofiţeri terminată cu o masă festivă servită de către elevele acelei şcoli. Fetele, puse pe şotii, s-au înţeles să facă o glumă unui ofiţer. Au fiert o mămăligă, au fiert şi au bătut fasole, au colorat fasolea cu tot felul de arume, au ornat mămăliga şi au trensformat-o într-un tort minunat. Acum cine să ducă tortul şi cui să-l dea? "Măgăreaţa" a căzut pe mama, pentru cine o fi.
Mama emoţionată s-a dus la un ofiţer şi i l-a dat cadou din partea şcolii. Directoarea a rămas surprinsă, neştiind că s-a pretit şi "tort". Întâmplarea a făcut ca respectivul ofiţer să fi fost tocmai logodnicul directoarei. Ofiţerii surprinşi, s-au bucurat şi au trecut să ia câte o bucăţică de tort, dar când l-au tăiat şi au muşcat din mămăligă s-au pus pe un râs nemaipomenit. Directoarea s-a înfuriat, dar ofiţerii au rugot-o să nu pedepsească fetele considerând gluma bună.