~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 29 ianuarie 2010

Ganduri pestrite

Inca vreo doua zile si gata cu luna lui Gerar. Astept sa vad ce ne rezerva februarie luna cea mai scurta din an. Apropos ; stie cineva de ce tocmai februarie a fost aleasa sa aiba mai putine zile adica 28 si din cand in cand, la an bisect 29de zile ?
Oricum inceputul de an a fost plin cu de toate, cu zapada, cu ger, cu circulatie anevoioasa, cu autoritati la fel de neputincioase si nepregatite in fata problemelor. Numai ca acum se transmit in direct la radio si tv sedintele in care sunt certati vartos directorii de catre primarul general, de parca asta ne "incalzeste" cu ceva pe noi care platim si votam. O mascarada de prost gust presarata cu mistocarii de proasta calitate.
Ma uit pe o burtiera a unui post de tv si citesc ca ; in ultimile 24 de ore au murit din cauza frigului 5 oameni. Pai atunci sa se declare domnule Pandemia de Frig in tara si guvernul sa ia masuri de vaccinare cu ceva tarie, nu-i asa ? Lasand gluma la o parte trebuie sa recunoastem cu lacrimi in ochi ca Romania anului 2010 este trista, si nu se simte bine de loc. Douazeci de ani de democratie, libertate, capitalism..., etc. care au adus bunastare si belsug politicienilor si acolitilor lor, precum si afaceristilor verosi cotizanti la cei de mai sus, lasand poporul sa saraceasca si sa traiasca din ce in ce mai prost.
Dar sa nu uitam un lucru esntial ; FIECARE POPOR ISI ARE CONDUCATORII PE CARE II MERITA !...

Niciun comentariu: