~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 2 septembrie 2009

Din nou despre Herastrau


Din nou imagini si impresii din parcul Herastrau. Am observat un lucru cam neplacut şi anume ; sunt cam mulţi peşti morţi în lac aşa cum o sa vedeţi un exemplu in filmuleţul postat. De ce oare mor peştii in acest lac (şi sunt destui credeţi-mă) de batraneţe oare !? Parca nu îmi vine să cred aşa ceva. Ceva rau cred eu ca se intâmplă in apa lacului şi cineva autorizat ar trebui să aibă grija de treaba asta, să ia măsuri şi sa dea o explicaţie. Macar personalul care se ocupa cu intreţinerea lacului sa adune aceşti peşti morti de pe luciul de apă, unde nu arata de loc bine distonând grav cu imaginea de ansamblu a parcului.

Un comentariu:

alecs spunea...

cineva mult mai priceput ca mine intr-ale pestilor mi-a spus ca din cauza lipsei de oxigen. o fi si asta, caci am vazut o stire cu un lac (nu mai stiu unde) in care mureau pesti din cauza asta si au chemat masinile de pompieri, sa bage apa proaspata.