~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

luni, 31 august 2009

Prin parcul Herastrau

Ieri ne intoarceam din "misiunea de intretinere" a cotoiului Michi de la garsoniera si apropiindu-ne noi de casa am hotarat sa mergem la o plimbare prin Herastrau. Nu mai fusesem cam de multicel la o asemenea plimbare si am fost placut surprinsi de felul ingrijit in care arata parcul.
Lume multa si de toate varstele cu fel de fel de preocupari ; ciclism, role, plimbat catei de toate rasele, ping-pong, vizionare expozitie de pictura, lectura unei carti pe banca la umbra unui maret arbore etc.
Parcul mi s-a parut mai "viu" ca in alte dati iar oamenii pe care ii intalnesti aici sunt mai veseli, au fetele mai luminoase decat cei de pe strada dovada in plus ca parcul pe langa aerul curat, verdeata, lacul, arborii minunati de diferite specii si frumos coloratele flori pe care le intalnesti la tot pasul, ofera si multa, multa relaxare lucru de care avem nevoie cu totii.
Concluzie : Nu ezitati sa vizitati de cate ori puteti parcul Herastrau, "merita toti banii".

Niciun comentariu: