~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sâmbătă, 5 septembrie 2009

Dragii de veterinari si "scumpele" lor cabinete


Scriam la un moment dat despre cat de important este sa iubim si sa ingrijim animalele chiar si pe cele fara stapan asta fiind clar una din conditiile esentiale pentru un mediu mai sanatos pentru noi toti. Bun, dar ce te faci cand te duci cu cainele tau de apartament la un consult fara prea mari pretentii si platesti pe niste medicamente, o injectie si vreo doua analize cam 45o de roni (in 30 de minute)?
Cam multicel, nu vi se pare si dvs. ? Scump dom'le, scump rau de tot (sunt oameni care poate nu castiga atatia bani pe o luna de munca) si te intrebi daca nu cumva s-ar impune niste masuri ale organelor competente pentru limitarea sufocantelor tarife aplicate de cabinetele veterinare. Oricum sa-mi fie iertat dar tarifele cerute de cabinetele veterinare pentru orice fel de serviciu mie mi se par de o nesimtire fara margini vis-a-vis de posibilitatile marii majoritati a oamenilor. Nu vreau sa spun ca in medicina umana stam mai bine, dimpotriva si acolo pe zi ce trece dezastrul se amplifica iar imbogatirea din suferinta altora a devenit de mult un scop in sine.
De aceea vin si spun ; d-lor patroni de cabinete veterinare de la orase noi nu venim cu vaci, capre, oi, sau mai stiu eu ce animale care ar produce ceva folositor sau hranitor ci venim cu animale care produc doar dragoste si atasament celor din jur. La tati ni-i greu dar totusi ; VI SE PARE NORMAL SA JECMANITI IN HALUL ASTA IUBITORII DE ANIMALE DRAGI TOVARASI DIN BRANSA VETERINARA ???
Astept comentarii. M-as bucura daca ar comenta si cineva din bransa, ar fii interesant sa ii citim scuzele si "justificarile".

Niciun comentariu: