~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 7 octombrie 2011

"BRETELELE" B-DULUI AVIATORILOR...

...capată o nouă înfățișare ele fiind pavate acum, de câteva echipe de muncitori, cu piatră cubică. Materialul folosit este piatră de granit adusă din import tocmai din îndepartata Chină. De ce ? nu mă întrebați. Poate că piatra chinezească este mai ieftină decât cea autohtonă, cine poate ști ? Noi cei care umplem buzunarele statului și primăriilor cu taxe nu vom afla niciodată motivul real.
Sunt totuși curios cum va rezista pavajul traficului auto. Vom vedea la primavară, probabil, când se vor face reparații (fără de sfârșit) la pavaj așa cum se întampla cu bulevardul înainte de asfaltare. Lucrarea este începută de mult, va dura și mai mult, și când va fi gata vor începe bineânțeles reparațiile și uite așa se creeaza o "vacă de muls" finanțe. Om trăi și vom vedea dacă am avut dreptate.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Noa serbus. Nu te amăgi. "Granitul" chinezesc este piatră artificială. O cunosc de la pavarea cetăţii noastre. Cât va fi de rezistentă vom vedea. La noi multe pavele au început să crape prin şanţurile cetăţii şi nu au un an de când au fost montate. Asta pentru că pe acolo se merge la pas şi probabil avem pasul mai greu.