~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

duminică, 25 septembrie 2011

TURISMUL CANIN

 De câţiva ani încoace, de când a început să se pună mai serios problema câinilor fără stăpân, a început să se practice şi o forma de turism canin ca şi cum at fi o "rezolvare" a problemei aşa cum greşit consideră unii. Adică şi cu alte cuvinte, din când în când (cam la o lună de zile) soseşte în cartierul meu o dubă care debarcă în stradă un număr de câini. Cum s-ar spune unii îşi rezolvă porblema cainilor fără stăpân comform zicalei cu aruncatul pisicii moarte peste gard la vecin. Iată ultimul lot de câini debarcaţi acum o zi în cartier meu.

Un comentariu:

abbilbal spunea...

Asta-i mai mult decât o bătaie de joc. Cu ani în urmă erau hingherii care-şi făceau datoria. Acum sunt "ocrotitorii" de animale care nu fac altceva decât să bată din gură. Dar decât să laşi un câine flămând la voia întâmplării, mai bine să se revină la ceea ce făceau hingherii cu ei. Atunci nu erau câini vagabonzi pe străzi.