~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 16 septembrie 2011

JOS... CABLELE

S-a luat hotararea de se da jos cablele firmelor de net si catv de pe stalpi si trecerea lor in subteran intro cofiguratie unitara, metropolitana. Foarte bine, zis si facut. Dar daca te uiti de exemplu pe B-dul Aviatorilor pe aleea laterala vom vedea ca stalpii au fost inlocuiti cu pomii de pe spatiul verde. Oare nu vede nimeni obraznicia firmei de cablu care isi atarna cablele de sarmanii copaci de parca pentru asta ar exista ei acolo ? Sper sa vada cineva din autoritatea publica si sa le dea o amenda pe masura acestor firme.
Scuze pentru calitatea fotografiei dar cu prima ocazie cand voi mai trece pe acolo, daca situatia va persista voi reveni cu poze mai bune.

Niciun comentariu: