~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marți, 11 ianuarie 2011

MINUNATA TARA, MINUNAT POPOR

O intamplare povestita pe mail de un cetatean suna cam asa....
Un cetatean si-a cumparat o combina frigorifica noua pe care si-o dorea de multa vreme. A adus-o acasa, a instalat-o si a scos frigiderul vechi afara in fata casei, lipind pe el urmatorul anunt :  
''Frigider in perfecta stare de functionare. Daca iti trebuie ia-l acasa ! Este gratis !''
Trei zile a stat frigiderul pe trotuar si nimeni nu l-a bagat in seama. Vazand aceasta, cetateanul s-a gandit ca anuntul nu prea inspira incredere si atunci l-a schimbat cu urmatorul anunt : 
''De vanzare 150 roni.''
Rezultatul ? In cateva ore frigiderul a fost furat. 
Minunata Romanie, minunat popor !

Un comentariu:

abbilbal spunea...

Noa serbus.
Din totdeqauna ce-i pe gratis nu prezintă încredere. Doar ce-i pe bani valorează. Şi nu-ţi mai aminteşti? Până în 1989 tot ce era "made în România" nu era bun. Erau bune numai "made de afară", chiar dacă erau mai proaste. Dar erau făcute în "occident".