~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 26 ianuarie 2011

ACUM MAI BINE DE 250 DE ANI...

...definiţia şi pedeapsa pentru viol stipulate in Codul Penal din anul 1750 de pe vremea domnitorului Constantin Mavrocordat suna cam asa :

"Cel ce va fi prins cu ştromeleagul învârtoşat primprejurul părţilor fătătoare ale muierii, i se va tăia scârbavnicul mădular spre veşnica lui nefolosire"

Ca o parafraza la cele de mai sus ma gandesc, ce bine ar fi ca si in ziua de astazi sa avem o astfel de lege via-a-vis de cei care isi "invartosesc" mainile prin finantele statului in scopul de a le jefui in asa fel incat sa li se taie respectivele maini din umar pentru totala si vesnica lor nefolosire. Cateva pedepse din astea aplicate corect si ce de bani ar mai fi atunci la buget si cate probleme s-ar rezolva.

Un comentariu:

abbilbal spunea...

Noa serbus. Am apărut cu un "dăştept" mai ocoş de cum a fost. Viteză mai mare de procesare, minte mai bogată cu 1GB, driver nou la sunet şi alte cele resetări.