~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

joi, 24 iunie 2010

Am auzit de multe ori...

...pe unii adresandu-se in bascalie catre altii cu : ...bai papagalule..., de parca asta ar fi o rusine sau papagalul ar fi vreun simbol al prostiei pe planeta. Eu cred ca nu-i asa pentru ca daca ve-ti urmari filmuletul de mai jos va veti convinge ca totusi papagalii sunt mai inteligenti, din pacate, decat multi dintre noi.

Un comentariu:

abbilbal spunea...

Papagalii sunt "inteligenţi" şi tocmai pentru asta ştiu să repete cuvintele pe care le aud. Nu de puţine ori cuvintele "prinse" de ei sunt în număr mare. Dar defectul lor este că nu se ştiu opri şi repetă acele cuvinte mereu. La fel ca papagalii sunt şi mulţi oameni care repetă ce aud fără să ştie ce spun.