~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

luni, 7 iunie 2010

Am primit...

... o invitatie la nunta din partea unor buni si vechi prieteni. Fiica lor se marita si bineinteles, noi le uram viitorilor tineri casatoriti tot binele, fericirea si norocul din lume. Invitatia de nunta mi-a placut in mod deosebit ca fiind in aceeasi masura si inedita si frumoasa. Pentru conformitate o postez mai jos fata & verso.

Un comentariu:

abbilbal spunea...

Deşi nu-i cunosc, le urz cu tot dragul o căsnicie fericită.

Despre calitatea invitaţiilor la nuntă pot spune că sunt tot mai multe inedite, sau poate inspirate din alte colţuri ale lumii. În orice caz a trecut demult vremea acelor dreptunghiuri de hârtie tipărite şablon.