~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marți, 22 iunie 2010

Am intrat in...

... linie dreapta, cum se spune, cu pregatirea pentru sustinerea licentei, care va avea loc la Craiova. Emotii, stress, invatatura la maxim, etc., etc.,... Bine a zis cine a zis ca lucrurile trebuie facute toate la timpul lor, dar asta este, ne-am chinuit, (eu si sotia) 4 ani de studii, la o varsta la care altii nu s-ar mai obosi cu asa ceva si ne rugam sa ne ajute D-zeu sa trecem si de licenta, vom fi astfel extrem de bucurosi ca am realizat ceva. Dragii mei cititori si prieteni va rugam, tineti-ne pumnii ! Noi va multumim din suflet !

4 comentarii:

Unknown spunea...

Noa serbus mă dragă.
Nu vă ţin pumnii, dar îl rog pe Dumnezeu să vă ajute să treceţi cu bine acest hop final.
Să aveţi parte de linişte şi pace pentru a putea trece cu bine peste examenul de licenţă, iar în timpul examenului să aveţi parte de un gând bun care să vă inspire răspunsurile.
Doamne ajută-i!

SORINEL RADU spunea...

@-abbilbal- Multumim frumos si din inima pentru gandurile si uararile tale de om bun. Sa-ti ajute D-zeu si tie in toate cate le doresti !

Anonim spunea...

B A F T A !!!!!!!!!!!!!!!

Ortansa

SORINEL RADU spunea...

@- Ortansa - Sa fie !!! De abia astept sa bem o sampanie sub bradut pe chestia asta...