~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

joi, 17 decembrie 2009

Copiii spun lucruri... minunate...

Acum, in ajunul Craciunului cand trebuie sa iubim si sa iertam mai mult ca oricand, imi face o deosebita placere sa reproduc mai jos un mini-sondaj efectuat printre copii de catva anisori, care raspund pur si simplu uluitor si minunat la intrebarea : Ce este dragostea ? Iata cateva superbe raspunsuri ale acestor acestor copii :
Dragostea este...Cand cineva te raneste...chiar daca te doare ingrozitor...tu nu plangi, pentru ca stii ca o s-o doara pe persoana care te-a ranit ! (MATHEW-6 ani)
Dragostea este...Cand bunica mea avea artrita, si nu-si putea vopsi unghiile...bunicul meu le-a vopsit el pentru ea, cu toate ca si el avea artrita...(REBECCA-8 ani)
Dragostea este...Cand o fata se da cu parfum si baiatul se da cu after-shave...si ies la plimbare impreuna...si se miros unul pe celalalt. (KARL-5 ani)
Dragostea este...Cand stii ca sora ta mai mare te iubeste...pentru ca-ti da tie toate hainele ei vechi...si ea trebuie sa se duca la cumparaturi, sa-si ia altele ! (LAUREN – 4 ani)
Dragostea este...Cand un batran si o batrana...sunt inca buni prieteni cu toate ca se cunosc unul pe celalalt de mult timp. (TOMMY-6 ani)
Dragostea este...Cand cineva te iubeste...felul in care-ti spune numele, e...Este diferit ! (BILLY-4 ani)
Dragostea este...Cand oferi cuiva din mancarea ta, fara ca sa te astepti ca celalalt sa-ti ofere din mancarea lui ! (CHRISSY-6 ani)
Dragostea este...Ce se intampla de Craciun...cand te opresti din desfacut cadouri...ca sa te bucuri de bucuria celorlalti ! (BOBBY-5ani)
Dragostea este Cand...daca vrei sa inveti sa iubesti mai bine...incepe cu un prieten care nu-ti place ! (NIKKA-6 ani)
Dragostea este...Cand spui cuiva ceva rau despre tine...si ti-e frica, ca n-o sa te mai iubeasca din cauza la ce ai spus...si apoi cealalta persoana te surprinde iubindu-te chiar mai mult ! (SAMANTHA-7 ani)
Dragostea este...Cand mami il vede pe tati transpirat si murdar tot...dar tot ii spune...”tot esti mai frumos ca ROBERT REDFORD“. (CHRIS-8 ani)
Dragostea este...Cand ii spui unui baiat ca are o camasa asa frumoasa...cu toate ca el poarta aceeasi camasa in fiecare zi ! (NOELLE-7 ani)
Dragostea este...Cand catelul tau te linge pe fata...cu toate ca l-ai lasat acasa singur toata ziua! (MARY ANN-4 ani)
Dragostea este...Cand iubesti pe cineva...ochii tai se tot misca...si niste stelute stralucesc din ei ! (KAREN-7 ani)
Dragostea este...Dumnezeu ar fi putut sa spuna niste cuvinte magice ca sa scape din cuiele de pe Cruce...dar n-a facut asta...asta este DRAGOSTE ! (MAX-5 ani)
(sursa : mail)

Un comentariu:

Maria spunea...

cat de frumos si de curat se pot exprima copiii...