~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sâmbătă, 3 octombrie 2009

Studiourile cinematografice americane prezinta ; 2012 Sfarsitul Lumii

De parca nu ne ajungeau atatea sperieturi pe care ni le ofera politicianistii nostrii (ca oricum politicieni in adevaratul sens al cuvantului si din pacate pentru noi nu prea este nici unul dintre ei) vis-a-vis de viata din ce in ce mai amara pe care se straduiesc din greu sa ne-o faca, iata ca dragii nostri "pretini" americani vin cu o premiera cinematografica (13.nov.2009) care ne da "curaj", stiti dvs. vorba aia ; "curaj gaina ca "....... Oare care sa fie mesajul acestui film si de ce ar investi cineva atata amar de bani in productia lui ? (tare curios as fi sa aflu care este adevaratul finantator al filmului pentru ca asta cred eu ca ar explica multe). Pe cand premiera unui film in care totul va fi bine si frumos si toti oamenii fericiti si voiosi ? La naiba in puii mei, cred ca niciodata.Vorba lui Basescu ; "Sa traiti...bine"...ma rog, care are cum si cu ce. Astept comentariile dumneavoastra si va multumesc deja pentru ele.

REALITATEA.NET - Secvenţe prezentate în avanpremieră din filmul 2012

3 comentarii:

iuliana RADU spunea...

Cine si de ce vor sa ne sperie ?

eugen spunea...

Cand nu intelegi ceva, intreaba-te: Qui prodest? Raspunsul la intrebarea ta se afla aici: Raspunsul se afla aici: http://www.scribd.com/doc/99107/Bogdan-Ficeac-Tehnici-de-manipulare. Printre altele. Oricum, dimensiunea pe care o dai evenimentului este exagerata. "Studiourile americane"! Este cam pompos. Si, atentie! Faci greseala pe care se bazeaza acest fenomen. Aducand in discutie publica acest film, nu faci decat sa-l promovezi. Citeste cartea pe care ti-am recomandat-o mai sus. O gasesti si pe cartionline, la sectiunea cursuri, manuale. Ultima parte a comentariului meu, cea de la "Oricum,..." este pentru tine. daca tot moderezi toate comentariile poate o stergi. Multumesc.

SORINEL RADU spunea...

@batranul_geo - Ironia din titlu am vrut sa fie evidenta dar probabil nu mi-a iesit. Sory. Sigur ca stiu de tehnicile de manipulare nu mai trebuie sa citesc ce scriu altii pentru ca pe vremuri le-am citit mai mult de nevoie decat de voie iar de vreo 20 de ani incoace suntem bombardati cu asa ceva aproape zilnic. Multumesc pentru comentariu tau si astept si altele.