~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 14 octombrie 2009

Bulibăşeală, haos politic si cetăţeanul român, mai trist şi mai nedumerit ca oricând

Guvernul a Boc 2 a facut poc adica a cazut si dictonul stravechi "...schimbarea regilor bucuria nebunilor"... s-a adeverit inca odata. Partide care se dusmanesc cu sarg in mod traditional, acum s-au unit si propun un prim ministru, neamt de etnie, primar al unui oras de 80.000 de locuitori care din leafa lui de bugetar si a sotiei asisderea, si-a facut 6 case, nu 4 ca Nastase. Acest cetatean roman de etnie germana este chipurile salvarea noastra, ma rog eu unul ma indoiesc serios de asta si nu pot sa nu ma intreb care este shpilul cu acest domn primar.
Presedintele nici nu vrea sa auda de asa ceva si impinge criza mai departe aruncand mai mult sau mai putin constitutional pisica lesinata inapoi partidelor care astfel tipa in continuare prin oamenii lor trimisi pe la televiziunile preferate, unde moderatori dedicati situatiei se intrec in afirmatii, moderari, pareri mai mult sau mai putin comandate, etc.
In acest timp noi, cetatenii obisnuiti care muncim, crestem copii, platim taxe si impozite, intr-un cuvant ne chinuim sa existam si sa subzistam vremurilor acestea de tot rahatul de care oare cine se face vinvat ? Suntem oare NOI "prostimea" vinoati, noi cei care suntem chemati la vot cu atata insistenta, sau cei ce ne conduc, recte clasa politica nerusinata care nu se simte vinovata de nimic din tot ce se intampla si nici nu crede ca ar fi necesar vreodata, sa-si asume si sa-si plateasca greselile sau macar sa-si ceara scuze poporului pe care l-a mintit incontinuu de 20 de ani incoace, il minte si se pregateste cu un cinism deliberat sa il minta si in continuare.
Ce se intampla cu noi de nu ne mai revenim ? Ce se va intampla cu tara asta ? Ce viitor vor avea copii nostri ? Bunul D-zeu sa ne ierte si sa ne mantuiasca sufletele ca tare pacatosi mai suntem !
P.S. -Sugerez celor care se vor ocupa de campaniile electorale, mai precis acelora care se gandesc sa ofere cadouri "nevinovate" cetatenilor cu ocazia votarii un produs bun, foarte potrivit si ieftin 1.89 Lire UK per bucata de 500 de grame de salam de pui.

Niciun comentariu: