~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 2 noiembrie 2011

GIRAFA CARE NU EXISTĂ PE LA NOI

...Măi să fie, nu se poate, așa ceva nu există !..., asta mi-a venit în gând să spun,(exact ca și cetățeanul din bancul în care el vizitând pentru prima dată în viața lui o grădina zoologică a văzut tot pentru prima dată o girafă), în momentul în care am deschis un mail primit de la un prieten.
Pe scurt undeva în Germania, la marginea unei localități, pe o mare parcela sunt cultivate flori de mai multe soiuri. Tot acolo există un mercurial de prețuri, o cutie unde se pot pune banii pentru florile dorite și câteva cuțitașe ce se pot folosi pentru tăierea lor. Priviți imaginile de mai jos și spuneți dacă este o idee bună de aplicat și la noi în țărișoară ?  :-)))
 (sursa foto : net-mail)

Niciun comentariu: