~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sâmbătă, 2 iulie 2011

LASER FRATE !....

 Cu mândrie patriotică aș putea spune ne-a fost prezentat la televiziune unul din cele două aparate radar imbatabile cu detectare laser care vor veni de hac șoferilor vitezomani. Deja un nefericit care circula cu 225 Km/h pe A1 a fost arătat de exemplu negativ națiunii întregi.
  Bravo d-lor sunteți mari și tari. Vreau să întreb totuși când vor avea polițiștii și un aparat performant de măsurarea calității drumurilor din România în așa fel încât să poată amenda corespunzător pe cei vinovați așa cum spune de fapt legea.
  Faptul că dacă vrei să ajungi de la București la Satu-Mare îți trebuie, mult curaj, vreo 14 ore timp, și 1 tonă de nervi de oțel interesează pe cineva ???
  Faptul că pe aproape toate șoselele patriei întâlnești tot felul de capcane în drum, capcane de regulă nesemnalizate în nici un fel și care îți pun în pericol viața și integritatea mașini interesează pe cineva ???
  Deci nu avem autostrăzi, și cele pe care le avem sunt puține și proaste, nu avem semnalizări și reglementări așa cum trebuie să fie pe sectoarele de drum, în schimb avem...radar cu laser frate !, să-i prindem pe șoferi, să le luăm carnetele și banii, să se ducă la Satu-Mare sau oriunde cu trenul să facă 20 de ore, să se învețe minte.
  O vorba din popor spune că ; "chelului pălărie cu mărgăritare îi trebuie", că în rest totul este pus la punct din p.d.v.d. rutier, nu-i așa ?

Niciun comentariu: