~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 28 decembrie 2011

OȚELUL LUMINOS AL HUNEDOAREI

În Hunedoara, oraș nostalgic iremediabil după fosta industrie siderurgică ce l-a generat și hrănit atâția ani de zile, primăria (cred că) a montat acum de sărbători un monument luminos ce reprezintă curgerea oțelului topit. Frumos, poate pentru cei care înca se hrănesc din amintirile epocii comuniste însă în ceea ce privește perioada sărbatorilor de iarnă, potriveala e ca nuca-n perete.
Părerea mea. Oricum, ca chestie, eu aștept de mai bine de zece ani de zile de când tot vin (de câteva ori pe an) în acest oraș, ca primăria să asfalteze măcar vreo trei,patru străzi din centru asta așa ca să vada și cetățenii unde sunt banii dumnealor.

Un comentariu:

abbilbal spunea...

Noa serbus. Asta nu-i decât o şarjă îngheţată. Rebut comunist. Când te uiţi la ce a mai rămas din fostul CSH îi plângi de milă.