~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 29 aprilie 2011

REZERVATIA NATURALA DENDROLOGICA DE LA SIMERIA

Un parc natural ce se intinde pe mai multe zeci de hectare, unde poti intalni o multime de specii de arbori cam de pe toate meridianele lumii si care te incanta prin peisajele deosebite si prin coloritul plantelor si arborilor. Ar fi foarte bine daca s-ar investi ceva mai multi bani in intretinerea lui pentru ca este un parc de o rara frumusete. Daca treceti pe drumul ce leaga Sebesul de Deva nu ratati virajul spre Urloi pentru a intra in Simeria si a vizita acest parc natural. Va asigur ca nu o sa regretati timpul alocat.

Un comentariu:

OBedeya Dorin David Aurel Ben Aharon Cohen spunea...

Arată bine, eu am copilărit în Uroi, peste Mureş de Parc. Am copilărit câţiva ani la bunici pe aleile şi potecile acelui Parc Dendrologic splendid.
De dragul amintirilor mele, pe care văd cu plăcere că le împărtăşeşti, încerc să promovoez acest loc în ţară în domeniul planorismului navo-modelismului,green-bowling , pensionari artişti şi alţii. Cândva era unicul de mărimea aceasta şi complexitatea speciilor în Europa. acum cred că este al doilea sau al treilea . Oricum Acest parc chiar este un BRAND de Ţară.