~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marți, 7 decembrie 2010

LUMINILE BUCURESTIULUI

Din goana masinii, dimineata in drum spre serviciu si seara in drum spre casa am "furat'' cateva poze cu luminile sarbatorilor de iarna aprinse in Bucuresti. Calitatea pozelor nu este cea pe care as fi dorit-o si de aceea, va cer dvs. prietenilor acestui blog scuze pentru asta. Personal luminile de anul asta aprinse in capitala mi se par cele mai frumoase. Dumneavoastra ce ziceti ? Oricum merita sa faceti o plimbare si sa le vedeti pe ''viu''.
Foto : ZIG-ZAG_Sorinel Radu

Un comentariu:

abbilbal spunea...

Da, se văd foarte frumos. Şi nu ai pentru ce să-ţi ceri scuze pentru că fotografiile sunt forte frumoase având în vedere că sunt făcute în goana maşinii.