~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 1 septembrie 2010

CITITI CU ATENTIE SI RETINETI...

Informatii despre fructele sau legumele imbibate cu chimicale si/sau modificate genetic sunt usor de obtinut daca invatam sa citim codurile de pe ambalaje. Astfel interpretarea acestor coduri numerice de pe ambalaje ne ajuta sa ne ferim de astfel de produse imbibate cu chimicale si/sau modificate genetic. Asadar, intregul secret consta in citirea etichetei, adica acel autocolant lipit direct pe coaja legumei sau fructului sau  pe punga in care sunt ambalate acestea (de ex. la portocale).Orice eticheta are un cod numeric care are intre 4 si 5 cifre.
Daca produsul are un cod din 4 cifre inscrise pe eticheta(de ex. 4021) inseamna ca a fost crescut intr-un mediu normal, insa nu BIO. Produsul insa NU a fost modificat genetic.
Daca produsul are un cod din 5 cifre iar prima cifra incepe cu 9(de ex. 96584) inseamna ca este BIO.
Daca produsul are un cod din 5 cifre iar prima cifra este 8(de ex. 86584) inseamna ca acesta a fost modificat genetic.
Asadar tineti minte aceste amanunte atunci cand cumparati fructe sau legume din hypermarket-uri sau magazine, protejind astel sanatatea dvs. si a familiei.
(sursa : internet-mail)

Un comentariu:

abbilbal spunea...

O informaţie interesantă, dar mai ales utilă.

Necazul este că bătrânii sunt cam chiori, dar şi comozi. Anumite caractere nu văd să le citesc, dar nici nu port ochelarii cu mine. Şi atunci, fie ceo fi. Dar selecţia naturală a oamenilor se produce oricum. Cei care trebuie să rămână se adaptează la tot ce ingerează. Inclusiv otravă.

Aşa că nu-mi fac probleme în privinţa "E"-urilor ce le înghit. Mai ales că anumite chimicale ajung şi în solurile protejate prin pânza de apă freatică.