~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 6 noiembrie 2009

Basescu dixit

Prsedintele nostru dixit : Il vreau de prim ministru pe Liviu Negoita ! Normal ca nu v-a trece de parlament (timp pierdut si bani publici cheltuiti la greu si fara rost) si nu v-a fi investit si atunci iti pui o intrebare legitima : Qui prodest ? Porcaria politica continua pe nervii si pe banii nostri. Asta este  viitorul premier specialist in probleme de FMI ??? ca doar asta era ultima dorinta a presedintelui in materie de premieri. La naiba-n puii mei ca m-am saturat de politica asta romaneasca de tot cacatul pe care suntem nevoiti sa o inghitim zi de zi de la imbuibatii de politicieni, doar asa pentru ca unii se cred zei nemuritori pe pamant.
CU TOTII LA VOT !!! PENTRU CA DOAR ASA VOM PUTEA SA NE LAMURIM CINE SUNTEM SI CE CAUTAM PE PLANETA ASTA. VOTATI ASA CUM VA DICTEAZA CONSTIINTA ! VOTATI CU TOTII, PENTRU CA EI SA NU POATA FURA CAT PUTEM NOI VOTA !!!
Click aici  si  aici  si  aici  si  aici ....etc.

Niciun comentariu: