~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

luni, 27 iulie 2009

Candva si hotii aveau "onoarea" lor...

Trebuie sa va spun ce am patit in dimineata zilei de 26 iunie ac. in parcarea de la Metro Baneasa. Auzisem si citisem despre intamplari asemanatoare dar nu credeam ca o sa mi se intample si mie. Fratilor a fost de ajuns sa intorc privirea 10 secunde de la portbagajul deschis al masinii in care pusesem cumpraturile, ca un hotoman sa imi sterpeleasca borseta cu acte, bani, carduri, etc. O baguba considerabila, din care imi revin cu greu. Sigur vorba aia, hotul cu un pacat bagubasul cu mai multe (trebuia sa fiu mai atent) dar lucrul care m-a socat cel mai mult a fost atitudinea linistita a celor de la securitatea magazinului care m-au asigurat ca daca o sa gaseasca borseta aruncata pe acolo au sa ma anunte. Si acum ma intreb :
- De ce magazinul are in toata parcarea o singura camera video si asta plasata la iesirea din magazin si care prinde in vizor cam 10 metri de la usa spre inainte si cu un unghi de vedere atat de mic ?
- Ce rol are personalul de securitate din parcare daca ei, nu "vad" nimic, nu "aud" nimic, nu "stiu" nimic, timp in care hotii viermuiesc printre masinile parcate asteptand ca victimele sa apara ?
Va las pe dumneavoastra sa trageti concluziile din intrebarile de mai sus. Dragii mei aveti mare grija in parcarile acestor mari magazine, oricare ar fi ele. Feriti-va sa deveniti victime ale hotilor specializati pe parcari. Spuneam in titlu ca odinioara hotii aveau si ei onoarea lor; pai da, pentru ca ma asteptam ca la cati bani (si aveam o suma frumusica) erau in borseta sa imi recuperez macar actele. Dar asta nu s-a intamplat nici pana in ziua de azi. Si uite asa te apuca nostalgia si te intrebi; unde sunt dom'le hotii aia de alta data ?

2 comentarii:

Iuliana Radu spunea...

Este rau cand se intampla asa ceva ,iti trebuie timp sa iti revii si o chestie de genul acesta parca scoate ce este mai rau din tine ,te gandesti la tot ce i-ai face celui care te-a lucrat asa.Numai lucuri bune;strangere de gat,taiat mana etc.Cand te mai linistesti ,te gandesti si daca tu nu ai gresit cu ceva;neatentie,ai uitat sa inchizi portbagajul etc.
Concluzia :Vigilenta mare pentru ca Antonescu nu mai este sa faca ceea ce trebuia de mult timp facut.

Velea Adrian spunea...

Imi pare sincer rau pentru ce s-a intamplat, insa astia sunt "oamenii de pe la noi", cei care ne-au "imbunatatit" an de an imaginea in restul lumii. Asta e, daca nu ne pazim singuri, nu ne pazeste nimeni. Oricum, felicitari pentru blog si promit sa-l urmaresc in continuare cu multa atentie.