~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sâmbătă, 30 iunie 2012

CAM CUM STĂ TREABA PE LA NOI...(15)

Ia să-mi spuneţi dacă nu vi se pare că pasărea din filmuleţul de mai jos este mai deşteaptă decât toată clasa politică post-decembristă vis-a-vis de asumarea răspunderii ca : ...tot românul să fie bine şi România să urce în zbor pe noi culmi de civilizaţie, progres şi prosperitate...? Dă Doamne politicienilor noştri IQ-ul ăsta de cioară, poate o să apucăm şi noi vreodată să trăim bine !

sâmbătă, 23 iunie 2012

MAŞINA DE SCRIS

După o săptămână plină de sinucideri, cereri de demisii, ofiţeri  făcuţi fără, chipurile, ştirea lor , comentarii de tot căcatul ale presarilor de doi lei şi ale politicienilor şi demnitarilor aşişderea, plătiţi bine din banii noştrii ai proştilor care mai şi muncim şi mai şi ne plătim taxele în ţara asta, iată un filmuleţ cu o super piesă muzicală. Cu sunet vă rog frumos ! Weekend plăcut vă urez în contiunuare !
http://www.youtube.com/watch_popup?v=G4nX0Xrn-wo&sns=em  

marți, 19 iunie 2012

BISERICA "ÎNĂLŢAREA DOMNULUI" - TÂRCA VITAN

Biserica mea de suflet, biserica copilăriei mele, biserica botezurilor, cununiilor şi înmormântărilor neamului meu. O biserică veche, cu mare har, care acum se renovează spre cinstea şi onoarea tuturor celor care au făcut posibil acest lucru.
Foto :ZIG-ZAG

sâmbătă, 9 iunie 2012

BANII AU FOST ARUNCAŢI...

...CAMPANIA ELECTORALĂ S-A TERMINAT, AŞA CĂ MÂINE CU TOŢII LA VOT !!!
VOTAŢI CU CINE VĂ PLACE SAU CUM VĂ PLACE !
VOTAŢIVOTAŢIVOTAŢI

miercuri, 6 iunie 2012

CAM CUM STĂ TREABA PE LA NOI...(11)

Ieftin, facil, lesne repetitiv, dar și urât, inestetic și chiar ilegal, întrun cuvânt: numele... candidatului pe toate...gardurile.
 Foto: Zig-Zag

marți, 5 iunie 2012

UNUL DIN CELE 1001 DE MOTIVE PENTRU CARE TREBUIE SĂ VOTAŢI

Ţestoasa de pe stâlp
Un tânăr mergea pe jos printr-un sat şi la un moment dat decide să se odihnească puţin. Se aşează pe o bancă, unde se afla un om mai în vârstă şi încep, firesc, să vorbească despre ţară, guvern, despre legiuitori şi cei asemenea lor. Domnul îi spune tanarului:
- Eu îi compar pe parlamentari şi pe alţii asemenea cu o broasca ţestoasă aşezată în vârful unui stâlp.
Intrigat, tânărul ii spuse:
- Eu nu înţeleg aceasta analogie ... Ce vreţi să spuneţi, domnule?
Domnul a explicat:
- Dacă te plimbi prin ţară şi vezi cumva o broască ţestoasă stând in echilibru pe capătul de sus al unui stalp de gard, ce poţi să te-ntrebi?
Văzând nedumerirea de pe faţa tânărului, continuă cu explicaţia:
- În primul rând: Nu intelegi cum A AJUNS acolo.
- În al doilea rând: Nu poţi să crezi că STĂ acolo.
- In al treilea rând: Ştii sigur că nu ar fi putut SĂ AJUNGĂ ACOLO SINGURĂ.
- In al patrulea rând : E clar că N-ARE CE CĂUTA ACOLO
- In al cincilea rand : Eşti convins de faptul că aceasta NU VA FACE NIMIC FOLOSITOR cât timp stă acolo.
Concluzia: singurul lucru raţional ar fi s-o ajuţi să coboare.
Iar ca să o ajuţi să coboare trebuie să FII ACOLO, la VOT.
(Sursa: net-mail)

luni, 4 iunie 2012

CAM CUM STĂ TREABA PE LA NOI...(10)

De mai bine de 22 de ani, cei care ne-au condus și care au avut toți banii poporului pe mână n-au reușit să facă mai nimic de căpătâi pentru țară și pentru popor, iar alții cu donații modeste vor reuși să trimeată numele țării noastre în spațiul cosmic. Ei sunt ARCA ! Acordați-le sprijinul dumneavoastră pentru că merită!

sâmbătă, 2 iunie 2012

SPECIAL PENTRU TOATE FEMEILE...

... PE CARE LE VĂD ZILNIC CONDUCÂND ÎN TRAFIC CU TELEFONUL MOBIL LA URECHE SAU CU OCHII PE EL BUTONÂND DE ZOR. VIZIONAŢI PÂNĂ LA CAPĂT FILMULEŢUL DRAGELE MELE  ŞOFERIŢE ŞI POATE CĂ O SĂ MAI LĂSAŢI DRACULUI MOBILUL LA O PARTE CÂND SUNTEŢI LA VOLAN CONDUCÂND ! VALABIL DEOPOTRIVĂ ŞI PENTRU UNII MASCULI, CARE SE CRED FIREŞTE "NIŞTE SUPER ŞOFERI". DACĂ SUNTEŢI PASAGERI ÎN MAŞINĂ ÎNTRO ASEMENEA SITUAŢIE, ATENŢIONAŢI ŞOFERUL ! NU ÎL LĂSAŢI SĂ SE JOACE CU SĂNĂTATEA ŞI VIAŢA DVS.