~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

duminică, 18 decembrie 2011

POLITICĂ ȘI... FELICITĂRI

 Ca în fiecare an, la vremea sărbătorilor, cutiile poștale ne sunt umplute cu felicitări și calendare cu poze ale politicienilor care brusc își aduc aminte că mai există și electorat.
Am primit de la vicele-primarul de sector (1) o felicitare pe care nu o prea înțeleg, în care Moș Crăciun se pare că ne sugerează să păstrăm liniștea. De ce, și adică cum...? Să nu fiu înțeles greșit, pentru că în general sunt mulțumit de prestația primăriei sectorului 1 și de activitatea primarului sectorului, d-l Chiliman și a echipei pe care o conduce, dar totuși felicitarea trimisă de vice-primarul Dan Tudorache mi se pare cam prost aleasă de PR-ul dumnealui.
Asta este părerea mea. Dumneavoastră ce credeți ?

Niciun comentariu: