~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marți, 3 mai 2011

ZOO DE HUNEDOARA

Candva o adevarata atractie turistica, dupa cum spun localnicii, acum o locatie care arata jalnic, departe de orice standarad civilizat a ceea ce inseamna gazduirea de animale intrun spatiu destinat expunerii publice. Am vizitat-o si am plecat cu un gust amar si cu ochii umezi de mila celor cateva animale, amarate, prizoniere in niste custi vai mama lor. Cred ca, de vreme ce nu este in stare sa o puna pe picioare, primaria ar trebui sa inchida aceasta locatie si sa trimita animalele, atatea cate au mai ramas, altor gradini zoologice unde sa fie ingrijite asa cum trebuie.
Pe adresa primariei orasului Hunedoara am multe reclamatii ; strazi cu gropi in tot orasul plombate pe ici colo asa de ochii lumii si de mantuiala, indicatoare rutiere vechi si ruginite, semafoare de pe vremea impuscatului la care distingi culoarea dupa pozitia becului aprins, apa potabila se opreste cand iti e lumea mai draga, de multe ori pentru zile intregi, pentru lucrari in reteaua de distribuire, care nu se mai termina niciodata... D-le primar si domnilor consilieri ma intreb ; ce faceti cu taxele contribuabililor ? Va place cum arata orasul pe care il conduceti ? 
Mai jos cateva poze din ghetoul denumit pompos gradina zoologica a orasului Hunedoara.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Noa serbus. Interesant drum ai străbătut.