~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

joi, 17 februarie 2011

DEJA MI S-A ACRIT,...

...rau de tot, adica mi s-a luat cum se mai zice, adica ce mai tura vura m-am saturat pana peste cap de tot si de toate. Din sculare in culcare sunt agresat de..., soferii nesimtiti din trafic si de taximetristii lu' peste prajit care isi aroga dreptul sa faca orice manevra pe sosea si pe care rarisim ii vad opriti de agentii de circulatie pentru a da socoteala, de pustimea imberba cu ierburi in nas, ce se aseaza cu tupeu la volanul masinilor bengoase ''facute''de babacii lor din bani furati si care conduc cu o nesimtire greu de imaginat si de blondele de la volan toate cu mobilele lipite de ureche tot timpul sofatului de parca ar fi cine stie ce meseriase in ale soferitului cu o singura mana.
La servici nimic nou sub soare, colegi de toate ''culorile'', care mai de care doritori sa te sape sau sa te sifoneze la sefuletul direct pentru a-si asiguara gratiile acestuia. Nu mai povestesc de filiatii, cumetrii, nepotisme si combinatiile nasi-fin care, la atata vreme de cand regimul de trista amintire a fost abolit, guverneaza mai abitir ca oricand relatiile de servici in marea majoritate a firmelor mari si mici din scumpa noastra tara.
Cat despre sefime ce sa mai zic ? Majoritatea covarsitoare sunt niste yesmani obedienti care tin cu dinti de scaunelele lor, favorizandu-si pilele si "asasinand" destinele celorlalti subalterni injunghiindu-le inima si sufletul cu pixul cu care le mazgaleste in graba cate o evaluare a activitatii cat mai, mincinoasa, nedreapta, necuvenita si jignitoare.
Sa mai zic ceva si despre viata politica si despre politicienii nostri cu interesele lor personale si de partid, care fac orice numai bine tarii nu ? Mai bine ma abtin caci daca incep sa rascolesc haznaua politicii romanesti...
Astfel ca imi vine sa ridic ochii spre pronia cereasca si sa strig : Opriti Pamantul va rog, am obosit, vreau sa cobor ! 

Un comentariu:

Unknown spunea...

Noa serbus.
Frecuşuri cotidiene ce au darul să toace nervii. Şi nimic nu deranjează mai mult decât mucoşii ce te sfidează şi-ţi râd în nas batjocoritor. Cum spune Tudor Gheorghe: "au crescut dinţii copiilor şi îi muşcă pe bunici, îi muşcă pe părinţi..."