~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

duminică, 5 septembrie 2010

SALONUL MIERII

Salonul mierii, a avut loc intre 3 si 5 septembrie la sediul Apimondia din bulevardul Ficusului din cartierul Baneasa. Ma mir ca la cat "ajutor" primesc apicultorii de la statul nostru, de la guvernul nostru, ca se mai organizeaza asa ceva. 
Am vizitat o expozitie in aer liber minunata cu produse apicole minunate si sanatoase, expuse de apicultori din toata tara, oameni dedicati cu trup si suflet acestei meserii stravechi. ma mir pur si simplu ca inca mai avem miere si produse apicole romaneasti pe piata si ca nu le importam si pe acestea cine stie de unde.
Sa ne dea Dumnezeu mintea cea de pe urma macar sa facem ceea ce trebuie si sa indreptam tara asta bogata si buna indelung strambata de guvernarile execrabile de pana acum.
Poate cu guvernarea actuala, aceasta a-5-a Marie, proaspat reshapata, care are aceeasi palarie sa se intample ceva bun :-(. Dumneavoastra ce parere aveti ?

Niciun comentariu: