~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

duminică, 6 iunie 2010

"Traficanţii" pe doua roţi ai Bucureştiului

A venit vara si odata cu vremea buna a crescut si placerea de a conduce autoturismul. Toate bune bune si frumoase numai ca vara este si sezonul motoretistilor si motociclistilor de toate felurile, culorile, cilindreele, etc. Trebuie sa fii cu ochii ceapa pe ei pentru oricat de lata ar fi soseaua, toata trebuie sa fie a lor. Astfel ca te pomenesti atacat pe toate partile de ei, care trebuie sa se strecoare la rasul masinilor si sa fie totdeauna primii la semafor. Nu ai ce sa faci, astel ca strangi din cur instantaneu cand stai linistit la stop si unul sau chiar mai multi astfel de motoristi te impresoara si trec pe langa masina gata, gata sa iti "ia" oglinda retrovizoare. Ma intreb ce mama dracului au invatat astia la scoala de motociclisti si cine le-a bagat in capul ala sec al lor ca ei trebuie sa colcaie printre masini dupa bunul lor plac. Bineinteles ca nu toti fac asta ci numai 99% din ei. Bineinteles ca ei sunt cei obiditi de soferi si bineinteles ca ei nu au limitare de viteza sau de zgomot produs in mers. Si bineinteles ca Politia este total neputincioasa in fata lor, ca doar "daia" ii platim. As vrea sa vad o statistica oficiala cu numarul si felurile de contraventii si infractiuni la legea rutiera aplicate de politie motociclistilor. Kanci de vezi ! Oricum atentie la motoristi si sa circulati bine dragii mei !

Un comentariu:

Unknown spunea...

A venit vara şi a crescut numărul motoreţilor pe drumurile patriei, aşa proaste cum sunt, la fel cum resc ciupercile în urma ploii? Păi da, că doar vara nu-i ca iarna. Şi dacă vara nu-i ca iarna, plăcerea e mai mare, pentru ei, când fac slalom cu motoarele turate ma maximum printre gropi. Dar ce plăcere turbată simt ei când îşi aud motoarele cum duruie pe uliţele burgurilor mai mari ori mai mici şi ce se mai distrează ei, motoriştii, când văd câte un ppieton speriat pe zebră la trecerea lor furtunoasă cu motorul duduind ca al unui supersonic la atac.
Noa serbus dragă şi să ai parte de totala ignoranţă a motoreţilor. Nicicând să nu fii băgat în seamă de ei în sensul ca niciodată să nu treacă peste tine ori peste ai tăi tineri ori bătrâni.