~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

joi, 20 mai 2010

Bine ca...


...in sfarsit a inceput reabilitarea bulevardelor pietruite din inima capitalei, bulevarde istorice zice-se, dar pe care eu le-am denumit "isterice" deoarece sunt nevoit sa le parcurg zi de zi, de multi ani incoace, infruntandu-le gropanele si denivelarile demne de cel mai prost drum de tara, lucru care de multe ori m-a adus la crize de nervi gandindu-ma la ce cazne nemeritate sunt supuse articulatiile masinutei mele, la care platesc din greu rate la banca. Oricum felicitari lui domn' Doctor care este Primarele frumoasei noastre capitale,  ca in sfarsit a inceput lucrarea aceasta asteptata de foarte multi dintre noi, soferii. Sper ca lucrarea nu o sa dureze ani de zile,  ca va fi de buna calitate si ca ne vom bucura de bulevardele Aviatorilor, C-tin Prezan si Beijing intro noua si frumoasa infatisare.

6 comentarii:

Unknown spunea...

Aşa este. Era cazul să înceapă acele lucrări şi aşa cum zice românul: niciodată nu-i târziu. Totu-i bine când se termină cu bine.

Anonim spunea...

Va bucurati degeaba, as spune, pentru ca ministrul ungur al (in)culturii romane a aprobat renuntarea la piatra cubica in favoarea asfaltului. La cererea lui domnu' doctor! Bravo noua, natie de romani mandri! Si cand ma gandesc cata sudoare si cat sange a curs pentru tara asta... Sa ne fie rusine ca n-am fost in stare nici macar sa pazim ce ne-au lasat ai' batrani!

Traian Brad

SORINEL RADU spunea...

@-Traian Brad- Dupa cate stiu lucrarile nu constau in asfaltarea ci pietruirea acestor bulevarde asa cum trebuie, fara posibilitatea de a mai apare gropi si denivelari. Personal nu sunt de acord si nu am fost niciodata cu asfaltarea ci doar am sperat ca odata si odata va putea arata zona acestor bulevarde pietruite macar asa cum arata P-ta Rosie din Moscova.

Anonim spunea...

http://www.ziare.com/articole/asfaltare+bulevardul+aviatorilor
Domnule Sorinel, va respect! Fiti cu ochii pe ei domn'le, fiti cu ochii pe ei, mama lor de ticalosi! Nu vedeti ca fac ticalosiile astea cand nu e lumea atenta? Sambata, auzi, cand tot omu' e la hypermarket!
John Brad

SORINEL RADU spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
SORINEL RADU spunea...

@-John/Traian Brad - Nu sunt de acord cu asfaltatrea acestor bulevarde. Sustin ideea reabilitarii lor in forma initiala.