~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sâmbătă, 13 martie 2010

O "mica cârcoteală" la Pasajul Băneasa

Pasajul Baneasa este acum practicabil, lucru bun desigur pentru circulatia rutiera a principalei "porti" de iesire din  nordul capitalei. Constructia lui care ne-a zapacit ciculatia in zona vreo trei ani si care a costat o gramada de bani pana la final, a fost inaugurata la inceputul acestei ierni ,cu mare tam-tam, de catre inalti demnitari ai tarii. Toate bune si frumoase, numai ca mergand de acasa spre p-ta Presei am obsevat cu ocazia stationarii la semafor ce calitate nemaipomenita are balustrada care daca va amintiti, la inaugurare era "insirata" asa de ochii lumii ca sa se vada ca este gata lucrarea. Montajul acestei balustrade a fost finalizat mai tarziu cu cateva zile, ca asa-i la noi... Ca sa nu o mai lungesc va invit sa vedeti fotografia facuta de mine ca sa vedeti ce calitate are balustrada si vopseaua care o acopera, si asta numai dupa o iarna. La cati bani s-au cheltuit cu aceasta lucrare, nu se putea gasi  oare o solutie mai buna pentru constructia balustradei decat fierul asta ieftin si vopseaua asta de "doi lei" !?

Un comentariu:

Unknown spunea...

Asta pentru a ne aminti de mormanele de fier vechi despre care vorbea cineva mai la începutul epocii de glorie a democraţiei noastre originale, când au fost date pe nimic, drept fier vechi, utilaje în bună stare.