~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 12 martie 2010

CARMOL "reincarcat"

Va mai amintiti de frectiile DIANA si CARMOL pe care le gaseam pe vremuri in farmacii  ? Ce bune erau, faceai o baie fierbinte urmata apoi de o frectie buna cu o sticluta de Carmol, luai o aspirina cu un ceai cald cu lamaie, te bagai in pat, transpirai sanatos si eliminai toate toxinele cele rele din corp si gata cu raceala, dimineata erai ca "nou". Iata ca acum ca si in moda se poarta si in farmacie moda retro. Astfel  ca am gasit la o farmacie mostre gratuite de prezentare a produsului CARMOL, care va apare in curand la vanzare. Lucru bun cred eu, daca din punct de vedere calitativ noul Carmol se va ridica la nivelul precedentului. Totusi, va urez sanatate multa tuturor, dragii mei cititori !

Un comentariu:

Unknown spunea...

Amintiri, amintiri, amintiri de neuitat. Pe vremea "Dianei" IO obişnuiam să pun două-trei şi când zminteam, cinci-şase picături de "Diana" pe o "căţcă" (un cubuleţ) de zăhar (zahăr) şi să-l sug. Dar asta nu pentru că eram răcit, ci pentru că-mi plăcea aroma mentolată a "Dianei".