~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

luni, 22 februarie 2010

Ma intreb de ce oare...

...sunt unii oameni, (de multe ori si din pacate apropiati noua) care : 
- Nu stiu ce inseamna cu adevarat iubirea, dar doresc cu ardoare sa fie iubiti neconditionat si cu    orice chip.
- Nu stiu sa ierte si/sau sa spuna din suflet ; iarta-ma, dar cosidera ca li se cuvine sa fie iertate mereu, indiferent de raul facut.
- Nu stiu si chiar nu vor, sa ofere nimanui minic, dar doresc mereu sa primeasca "gratis" tot ce le place si asta trebuie sa se intample mereu si neconditionat. 
Oare cu ce putem trata fiintele astea, ca tare mult mi-as dori sa vindec, una din ele macar. Stie cineva sa imi spuna ?... 
Intrebarile poate ca sunt retorice si atitudinea poate ca pare patetica dar cu toate astea, acest fel de oameni exista, din pacate, si atunci cand te "lovesti" de ei, bunul simt te face sa cauti raspunsurile datatoare de solutii.

Un comentariu:

abbilbal spunea...

Indivizii care aşteaptă de la noi totul de gratis s-au cuibărit în viaţa noastră ca lianele sau ca lichenii Ei consideră că suntem obligaţi să-i ducem cu noi. Nu-şi pun problema că poate au mai mult ca noi, dar vreau de la noi.