~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 30 decembrie 2009

Ma enerveaza ca...

Astazi in penultima zi a anului, cand mai toata lumea isi face bilantul re(ne)alizarilor, eu fac un mini-bilant al lucrurilor care in ultima vreme m-au enervat crunt, in calitatea pe care o am de cetatean roman, traitor in Romania. Nu am pretentia unui bilant complet, ceea ce mi-a scapat voi completa in bilantul anului viitor. Astept si din partea dvs. sugestii si comentarii. Asa ca iata bilantul :
- Ma enerveaza carcoteala pe care o manifestam cu indarjire impotriva a orice si a oricui.
- Ma enerveaza ca se gasesc bani pentru ridicarea a sute de biserici dar nu si a sute de scoli.
- Ma enerveaza saracia datorata prostiei netratate de care suferim cu totii.
- Ma enerveaza Guta, Salam, Sorinel Pustiul, Adrian, etc.
- Ma enerveaza Bingo Metropolis cu falsa lui idee de imbogatire fara munca care este inoculata oamenilorpentru ca patronii jocului sa se imbogatesca.
- Ma enerveaza ca am fost in stare sa alegem de doua ori pe Basescu si de trei ori pe Iliescu.
- Ma enerveaza ca poti muri cu zile pentru ca salavarea nu are pe unde sa ajunga la tine datorita traficului
- Ma enerveaza ca la nunti, botezuri, etc. invitam pe cine vrei si cine nu vrei numai banul sa iasa.
- Ma enerveaza ca trebuie neaparat ca Juniorii si Junioarele sa devina ca parintii lor Seniorii, politicieni, actori, cantareti, etc.
- Ma enerveaza mai vechii locatari din blocuri care se pretind a fi "propietari de drept" pe locurile publice de parcare.
- Ma enerveaza sistemul de invatamant unde reforma este fara de sfarsit si profitul facultatilor particulare se calculeaza numai in bani.
- Ma enerveaza nesimtitii din trafic care isi arunca gunoaiele pe gem, si cei din cauza carora nu poti viziona in liniste un film la mall.(mai sunt si altii...)
- Ma enerveaza donarea de sange pentru bonuri de masa, sansa saracilor de a manca ceva bun de sarbatori.
- Ma enerveaza toti burtosii si cheliosii si nebarbieritii care se cred sexi.
- Ma enerveaza hemoragia de "vedete" de pe sticla Tv-ului.
- Ma enerveaza KFC, McDonald's, etc. ca au succes si fac averi in Romania.
- Ma enerveaza ca am ajuns ca 90% din ce mancam sa importam de la altii.
- Ma enerveaza ca distrugem natura cu o energie demna de cauze mai nobile.
- Ma enerveaza ca nu traim bine si ca incepe sa ni se para normala chestia asta.
- Ma enerveaza ca totdeauna ne propunem sa facem miscare in aer liber dar nu o facem si stam in cozi la semafoare in masini ca sa ajungem mai repede...
.....................
Ar mai fi poate si altele dar pentru anul asta ajunge. Maine este ultima zi a anului 2009 si trebuie sa ne pregatim cum se cuvine sa intampinam noul an 2010. Poate in anul ce vine lucrurile vor merge asa cum trebuie si astfel voi taia de pe lista de mai sus mai toate enervarile.

Un comentariu:

Dan Zaharia spunea...

Dupa aproape 4 luni de la prima mea idee, si dupa ce am strans un comitet de organizare de 14 persoane, lansam http://www.donor.ro/ - primul site de cautare donatori de sange din Romania. Ne propunem crearea unei alternative de cautare donatori de sânge şi transmiterea cererilor specifice de sânge pentru rezolvarea unor cazuri urgente.

Ca şi membru Donor.ro vei avea posibilitatea să postezi cereri de donare sânge (pentru familie, prieteni, cunoştinţe), să vizualizezi cererile active şi să primeşti cereri de donare specifice profilului tău. În cazul în care grupa, Rh-ul şi judeţul tău se vor potrivi unei cereri noi, vei fi invitat printr-un e-mail să donezi sânge la Centrul de Transfuzii din judeţul tău.

E o initiativa cu scopul initial de a aduna o masa critica de membri inregistrati, astfel incat o eventuala cerere sa aibe destinatari. De exemplu, daca apare o cerere de AB4 negativ (1% din populatie, conform cu ponderea in populatia din Romania), statistic vorbind e nevoie de o masa de minim 100 de membri din acel judet pentru a fi siguri ca vom gasi un potential donator. Iar la o operatie mai grava, ai nevoie de cel putin 4 unitati de sange, adica de 4 donatori, deci de o masa de cautare de 400 de potentiali donatori sanatosi.

Se asigura confidentialitatea absoluta a donatorilor potentiali. Site-ul NU pune la dispozitie celor ce au nevoie de sange liste cu potentialii donatori.

Te invit in concluzie să devii membru www.donor.ro
Dan Zaharia