~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 13 noiembrie 2009

Deja mi s-a acrit...

Speram ca totusi campania electorala sa ne aduca fiecaruia, macar in linii mari, necesarele lamuriri pentru optiunea de vot. Hei ash, rahat cu perje, campaniile candidatilor = 2 lei si 15 bani ca valoare a mesajului, (bineinteles nu materiala ca deh asta nu se pune ca e de la sponsorii si sustinatorii "total dezinteresati") . Aceleasi promisiuni si declaratii sforaitoare si fara nici o acoperire ale catindatilor. Aceeasi crunta ignoranta (dar foarte convenabila pentru unii) a celor de la tara in special care habar nu au ce este ala referendum si cu ce se mananca el, care-l cauta in continuare pe Iliescu pe buletinul de vot si se mira ca nu e, dar nu-i nimic ca oricum, ne zice el dom' primar cu cine si ce sa votam cand o fi. Imi pare rau sa o spun dar nici un candidat nu m-a convins nici cat negru sub unghie ca ar merita sa ocupe cea mai inalta functie in stat. Lucrul trist si ingrijorator deopotriva este ca la 20 de ani de la revolutie ne raportam la aceeasi politicianisti care au dus tara de rapa si acum in loc sa-si ceara scuze in genunchi pe coji de nuca poporului pe care l-a umilit si saracit, vin si cer cu neobrazare din nou puterea.
SINGURA SOLUTIE  VALABILA LA 4/5 ANI ODATA :  SA VOTAM MASIV !!! SA VOTAM FIECARE ASA CUM DORESTE SI CU CINE DORESTE, DAR SA VOTAM !!! SA NUMERE LA VOTURI DOUA ZILE SI DOUA NOPTI PANA LI S-OR TOCI DEGETELE !!! SA NU POATA SA FURE CAT PUTEM NOI SA VOTAM !!! ROMANIA TREZESES-TE !!!

Morometii - Romania Trezeste-te

Imi aduc aminte de o gluma a regretatului comic Mircea Crisan care la unul din desele bis-uri cu care era chemat inapoi la scena, a spus o gluma instant asa cum obisnuia, care suna asa ; ..." pe malul lacului Maria mulge vaca, in apa se vede invers"...  Orice asemanare cu mascarada de campanie electorala  la care asistam este... binevenita.

Niciun comentariu: