~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* IN ROMANIA ORICE CAP RIDICAT LA PUTERE DEVINE IREMEDIABIL PATRAT

* LA NOI POLITICIENII CORUPTI SUNT CA TAVILE DE LA CANTINA, IL DAI PE PRIMUL LA O PARTE SI ALTUL VINE LA RAND

* ESTI INTELIGENT DACA CREZI JUMATATE DIN CE TI SE SPUNE, INTELEPT ESTI CAND STI CARE JUMATATE

*** DACĂ PRIN VOT AM PUTEA SCHIMBA CEVA, NIMENI NU NE-AR MAI LĂSA SĂ VOTĂM - MARK TWAIN ***

Arhimandrit Iustin Pârvu: "Țara noastră este o țară care nu are nevoie de nimeni. Dacă țara asta ar fi gospodărită de niște oameni pe care îi doare sufletul și inima pentru frumusețea acestei țări, nu am avea nevoie de nimic, nici de un șurub occidental."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

joi, 3 septembrie 2009

Periculosii "traficanti"...

Mai oameni buni eu simt ca nu mai pot cu traficul asta nebun din BUCURESTI. Pe zi ce trece observ din ce in ce mai multi soferi periculosi. in traficul intens al capitalei noastre scumpe si aglomerate.
Pur si simplu imi ingheata sufletul de spaima, cand vad ce sunt unii in stare sa faca in trafic, doar ca sa castige o lungime sau doua de masina la semafor. Taie fata brusc tuturor, bineinteles fara sa semnalizeze ca de asigurare inaintea efectuarii manevrei nici nu poate fii vorba, noi ceilalti participanti la trafic trebuind sa franam din toate puterile pentru a evita accidentul.
Fac de doua ori pe zi drumul din Baneasa in centru dus intors plus alte drumuri si nu e zi de la bunul D-zeu sa nu primesc flashuri din spate de la cate un mitocan parvenit caruia nu ii sunt de ajuns cei 60 km/h permisi pe Kiseleff de exemplu si care vrea sa te dai la o parte sa treaca el cu suta la ora ; ca doar ce ? nu are el sosea cumparata de nefericita de mama-sa ? Pai cam are pentru ca vad ca indivizii de felul asta, adevarate pericole in trafic, astia se inmultesc pe zi ce trece.
De ce nimeni nu ia nici o masura cu ei ca doar avem traficul supravegheat de sute de camere de luat vederi care ne-au costat o multime de bani. De unde stiu ca nu se iau masuri ? Simplu pentru ca de atata amar de vreme de cand ma "lovesc" de ei in trafic am ajuns sa ii cunosc foarte bine pe "clasicii in domeniu" si sa observ noi pretendenti zilnic . Insa stiu ce voi face de acum incolo, am sa caut sa ii scriu aici pe blog pe acesti periculosi ai traficului cu marca masinii, numarul de inmatriculare, prostioara facuta in trafic, locatia si data, etc. , astfel ca toti soferii normali la cap si cu bun simt care citesc acest blog sa le poata urmari "performantele" si sa se poata feri de ei. In orice caz cei mai periculosi sunt taximetristii si dubarii. Parerea mea. Daca aveti alta parere scrieti un comentariu.

Niciun comentariu: